Home / Diensten
Wat kan sonar interactive realiseren?
Communicatie voor print en online
Prettig om naar te kijken en die aanzet tot actie. Dat is de 'bottom line'. Met respect voor de huisstijl van de opdrachtgever en met haarfijn gevoel voor de doelgroep. Ieder ontwerp wordt gestuurd vanuit de commerciele doelstelling en komt tot stand via interactie met de klant. Dankzij een zakelijke benadering en kennis van het ontwerpproces is flexibiliteit vanzelfsprekend.
 
Casestudie > Vodafone
Voor Vodafone is een serie advertenties ontworpen waarbij het product letterlijk en figuurlijk op de voorgrond is gezet. Daarbij is iedere advertentie afgestemd op de doelgroep van de uitgave
waarin de advertentie geplaatst is.

Bekijk een aantal voorbeelden
     
Evenement communicatie
Uitnodigende en consistente communicatie staat aan de basis van ieder succesvol evenement. Wij dragen daar graag aan bij.
Samen met de opdrachtgever wordt een plan opgesteld waarin alle communicatie-uitingen en momenten zijn vastgelegd. Voor belangrijke of grotere evenementen wordt een eigen identiteit ontwikkeld en doorgezet in de webpagina, de uitnodiging, aanmeldpagina en het evenement zelf.
 
Casestudie > Op Pad Outdoor Awards
Ieder jaar worden de Op Pad Outdoor Awards uitgereikt voor de beste en meest innovative outdoorproducten. Voor dit evenement is de communicatie in print en online ontworpen, van uitnodiging tot 'bedankt voor uw komst kaartje'.

Bekijk de Op Pad Outdoor Awards
Oplossingen voor marketeers
Verzamelen en analyseren van klantgegevens, inzicht krijgen in behoefte en gedrag, is essentieel voor succesvolle marketing.
Hiervoor bieden we marketeers maatwerk oplossingen, in print en online, waaronder enquêtes met overzichtelijke rapportages van de resultaten. Voor online mailings meten we het openingspercentage en de clicktrue.

Bekijk de enquête ANWB Lentedagen
 
 

     
Personaliseren van communicatie

Vanuit een klantendatabase*, bijvoorbeeld in Microsoft Excel,
kan iedere communicatie-uiting, in print en online, worden  gepersonaliseerd. Dit kan een online mailing zijn, een Direct Mail mailing op papier, een uitnodiging, een certificaat of naamkaartje. Voor print worden PDF bestanden aangemaakt die geprint of gedrukt kunnen worden.  Het drukwerk kan in positie geplaatst worden of bestaan uit een x-aantal pagina’s in één PDF bestand.


Bekijk CMS Legionella Platform


* Microsoft Excel, MySQL, XML, CVS